Integritetspolicy

Senast uppdaterad: 30 juli 2019

Alla definierade termer som används nedan ska ha de betydelser som anges i våra villkor.

Denna sekretesspolicy (”policy”) förklarar hur information om dig samlas in, används och avslöjas genom din åtkomst eller användning av denna webbplats eller på annat sätt som ett resultat av dina interaktioner med oss. Genom att besöka denna webbplats direkt eller via en annan webbplats accepterar du villkoren i denna policy. Denna policy gäller för denna webbplats. Vi ansvarar inte för innehåll eller integritetspraxis på en webbplats som inte drivs av oss till vilken denna webbplats länkar till eller som länkar till denna webbplats.

Vi respekterar barns integritet. Vi samlar inte medvetet eller avsiktligt in personlig information från barn under 13 år. På andra ställen på webbplatsen har du representerat och garanterat att du antingen är 18 år eller använder webbplatsen under övervakning av en förälder eller vårdnadshavare. Om du är under 13 år ska du inte skicka in någon personlig information till oss och lita på en förälder eller vårdnadshavare som hjälper dig.

Informationssamling

Vi samlar in information från dig på flera olika sätt på denna webbplats.

Registrering och beställning

Innan du använder vissa delar av denna webbplats eller beställer produkter, kan du behöva fylla i ett online-registreringsformulär. Under registreringen kommer du att bli ombedd att ge oss viss personlig information, inklusive men inte begränsat till ditt namn, leverans- och faktureringsadress (er), telefonnummer, e-postadress, kön och kreditkortsnummer. Dessutom kan vi också be dig om ditt hemland och / eller organisationens verksamhetsland, så vi kan följa tillämpliga lagar och förordningar. Dessa typer av personlig information används för faktureringsändamål, för att uppfylla dina beställningar, för att kommunicera med dig om din beställning och webbplatserna och för intern marknadsföring. Om vi ​​stöter på ett problem vid behandlingen av din beställning kan din personliga information användas för att kontakta dig.

Information som vi samlar in automatiskt

Vi kan också automatiskt samla in information om dig när du går in på eller använder webbplatsen eller handlar med oss, inklusive:

Transaktionsinformation: När du köper eller returnerar en produkt, samlar vi in ​​information om transaktionen, till exempel produktinformation, inköpspris och datum och plats för transaktionen.
Logginformation: Vi får information om din användning av våra webbplatser, inklusive vilken webbläsartyp du använder, åtkomsttider, visade sidor, din IP-adress och sidan du besökte innan vi navigerade till denna webbplats.
Enhetsinformation: Vi samlar in information om datorn eller mobilenheten du använder för att komma åt våra tjänster, till exempel hårdvarumodell, operativsystem och version, unika enhetsidentifierare, mobilnätinformation och surfbeteende.
Platsinformation: Vi kan samla in information om den exakta platsen för din enhet när du samtycker till insamlingen av denna information. Vi kan också samla in information om din ungefärliga plats varje gång du går in på denna webbplats.
Information insamlad av kakor och annan spårningsteknik: Vi kan använda kakor, webbläsare och annan spårningsteknologi för att samla information om dig och din interaktion med denna webbplats, inklusive information om ditt beteende, köpbeteende och annat engagemang med tjänsterna. Vi använder denna information på ett eller flera av de sätt som beskrivs i avsnittet ”Användning av information” nedan. De flesta webbläsare är inställda på att acceptera cookies som standard, men du kan vanligtvis ändra dina webbläsarinställningar för att ta bort eller avvisa cookies.

Information vi samlar in från andra källor

Vi kan också få information om dig från andra källor och kombinera eller länka den med information som vi har om dig. Vi kan till exempel samla in demografisk information och adressändring från tredjepartskällor och information från tredje parts sociala medieplattformar (t.ex. Facebook) om du loggar in på den här webbplatsen med ditt sociala mediekonto-referenser eller om du skapar visst innehåll och information tillgänglig offentligt, till exempel foton, videor och profilinformation.

Informationsanvändning och avslöjande

Intern användning

Vi använder din personliga information för att bearbeta din beställning och förse dig med kundservice. Vi kan internt din personliga information för att förbättra webbplatsens innehåll och layout, för att förbättra uppsökningen och för våra egna marknadsföringsinsatser (inklusive marknadsföring av våra tjänster och produkter till dig) och för att fastställa allmän marknadsinformation om besökare på denna webbplats.

Kommunikation med dig

Vi kommer att använda din personliga information för att kommunicera med dig om denna webbplats och dina beställningar och leveranser. Vi kan också skicka ett bekräftelsemeddelande när du registrerar dig hos oss. Vi kan skicka ett tjänstrelaterat meddelande i sällsynta tillfällen när det är nödvändigt (till exempel om vi tillfälligt måste avbryta vår tjänst för underhåll.) Du kan också skicka din e-postadress av skäl som att registrera dig för en tävling eller tävlingar eller registrera dig för nyhetsbrev via e-post och specialerbjudanden. Om du skickar in din e-postadress använder vi den för att leverera informationen till dig. Vi tillåter dig alltid att avsluta prenumerationen eller välja bort framtida e-postmeddelanden. Eftersom vi måste kommunicera med dig om beställningar som du väljer att placera, kan du inte välja att ta emot e-postmeddelanden relaterade till dina beställningar.

Utvändig användning

Med undantag för vad som anges nedan säljer, hyr vi, handel, licens eller på annat sätt avslöjar din specifika personliga information eller finansiella information till någon.

Vi kan lämna ut information till tredje parter som utför specifika funktioner för våra räkning. Vi kommer dock bara att avslöja den information som är nödvändig för att de ska kunna utföra sina tjänster.

Vi måste tillhandahålla ditt kreditkortsnummer till företag med finansiella tjänster som kreditkortprocessorer och emittenter som krävs för att behandla dina beställningar. Vi kommer att använda branschstandard säkerhetsåtgärder, inklusive datakryptering, när du tillhandahåller ditt kreditkortsnummer till andra.

Vi kan avslöja personlig information eller finansiell information som svar på förfrågningar från brottsbekämpande tjänstemän som utför utredningar; stämningar; ett domstolsbeslut; eller om vi på annat sätt måste offentliggöra sådan information genom lag. Vi kommer också att släppa personlig information där information är nödvändig för att skydda våra juridiska rättigheter, verkställa våra villkor eller andra avtal eller för att skydda oss själva eller andra. Vi kan till exempel dela information för att minska risken för bedrägeri eller om någon använder eller försöker använda denna webbplats av olagliga skäl eller för att begå bedrägeri.

Även om vi inte kommer att sälja (eller handla eller hyra) personlig identifierbar information till andra företag som en del av vår vanliga affärsverksamhet. Det är dock möjligt att vi kan förvärva eller fusionera med eller förvärvas av ett annat företag eller att vi kan avyttra några eller alla våra tillgångar. Om det händer kan din personliga information lämnas ut till ett annat företag, men denna information kommer att omfattas av den gällande integritetspolicyn.

Vi kan dela icke-personlig information (som antalet dagliga besökare på en viss webbsida eller storleken på en beställning som har gjorts på ett visst datum) med tredje part, till exempel reklampartners. Denna information identifierar inte dig eller någon användare direkt.

Datasäkerhet

Vi vidtar rimliga åtgärder, inklusive administrativa, tekniska och fysiska skyddsåtgärder, för att skydda information om dig från förlust, stöld, missbruk, obehörig åtkomst, avslöjande, ändring och förstörelse.

Välj bort / korrigeringar

På din begäran kommer vi (a) att korrigera eller uppdatera din personliga information; (b) sluta skicka e-post till din e-postadress; och / eller (c) inaktivera ditt konto för att förhindra framtida köp via det kontot. Du kan göra dessa förfrågningar genom att skicka e-post till oss på [email protected].

Skicka inte e-post till ditt kreditkortsnummer eller annan känslig information.

Offline Collection Användning och avslöjande

Vi kan också samla in information offline. Vi kommer att behandla all information som samlas in offline på ett sätt som överensstämmer med denna policy. Ett exempel är att någon ringer oss för att beställa eller ställa frågor. När någon ringer kommer vi bara att be om den personliga information vi behöver för att beställa eller svara på frågan. När vi behöver lagra information (t.ex. orderinformation) kommer vi att mata in den i vår databas.

Uppdateringar av denna policy

Om vi ​​ändrar eller uppdaterar denna sekretesspolicy, kommer vi att publicera ändringar och uppdateringar på webbplatsen så att du alltid kommer att vara medveten om vilken information vi samlar in, använder och avslöjar. Vi uppmuntrar dig att läsa denna policy då och då så att du vet om sekretesspolicyn har ändrats eller uppdaterats. Om du har några frågor om policyn, vänligen kontakta oss på [email protected].